Szökőhév (Leap Year)

Szökőhév
(Leap Year)
 

szinkronos, amerikai romantikus vígjáték, 100 perc, 2010 

rendezo: Anand Tucker
forgatókönyvíró: Deborah Kaplan, Harry Elfont
zeneszerzo: Randy Edelman
operator: Newton Thomas Sigel
producer: Gary Barber, Chris Bender, Roger Birnbaum, Jonathan Glickman, Jake Weiner
vágó: Nick Moore

szereplo(k): 
Amy Adams (Anna)
Matthew Goode (Declan)
John Lithgow (Jim)
Kaitlin Olson (Libby)
Adam Scott (Jeremy)
Peter O'Meara (Ron)
Michael J. Reynolds (Jerome)
Flaminia Cinque (Carla)A fiatal Anna (Amy Adams) kétségbeesve várja, hogy barátja, a számára minden szempontból tökéletes férfi végre feleségül vegye. A probléma csak az, hogy a sors egészen mást tartogat számára.
Miután a pár negyedik évfordulója is leánykérés nélkül zajlik, Anna elhatározza, hogy saját kezébe veszi az ügyet. Szerencsére ráakad egy ír hagyományra, mely szerint szökonapon, február 29-én a nok is megkérhetik kedvesük kezét. Anna-nak nem is kell több, elhatározza, Dublinba megy választottja után, hogy térden állva kérje férjül.
A tökéletesen eltervezett fiúkérés azonban nem megy olyan könnyen. A csöppet sem zökkenomentes utazás és a borzalmas idojárás keresztbetesz Anna-nak, így Írország másik felén ragad, messze párjától. A váratlan helyzetben kénytelen egy igen jóképu ám annál cinikusabb férfi, Declan (Matthew Goode) segítségét kérni, hogy vágjon át vele az országon és keressék meg együtt barátját. A kalandos utazás alatt az alkalmi páros azonban rádöbben, hogy a szerelem felé vezeto út nem mindig egyenes.Méret: 1.36 GB
Hossz: 1:36:09


Felváltva tölthető!