Szökőhév (Leap Year)





Szökőhév
(Leap Year)
 

szinkronos, amerikai romantikus vígjáték, 100 perc, 2010 

rendezo: Anand Tucker
forgatókönyvíró: Deborah Kaplan, Harry Elfont
zeneszerzo: Randy Edelman
operator: Newton Thomas Sigel
producer: Gary Barber, Chris Bender, Roger Birnbaum, Jonathan Glickman, Jake Weiner
vágó: Nick Moore

szereplo(k): 
Amy Adams (Anna)
Matthew Goode (Declan)
John Lithgow (Jim)
Kaitlin Olson (Libby)
Adam Scott (Jeremy)
Peter O'Meara (Ron)
Michael J. Reynolds (Jerome)
Flaminia Cinque (Carla)



A fiatal Anna (Amy Adams) kétségbeesve várja, hogy barátja, a számára minden szempontból tökéletes férfi végre feleségül vegye. A probléma csak az, hogy a sors egészen mást tartogat számára.
Miután a pár negyedik évfordulója is leánykérés nélkül zajlik, Anna elhatározza, hogy saját kezébe veszi az ügyet. Szerencsére ráakad egy ír hagyományra, mely szerint szökonapon, február 29-én a nok is megkérhetik kedvesük kezét. Anna-nak nem is kell több, elhatározza, Dublinba megy választottja után, hogy térden állva kérje férjül.
A tökéletesen eltervezett fiúkérés azonban nem megy olyan könnyen. A csöppet sem zökkenomentes utazás és a borzalmas idojárás keresztbetesz Anna-nak, így Írország másik felén ragad, messze párjától. A váratlan helyzetben kénytelen egy igen jóképu ám annál cinikusabb férfi, Declan (Matthew Goode) segítségét kérni, hogy vágjon át vele az országon és keressék meg együtt barátját. A kalandos utazás alatt az alkalmi páros azonban rádöbben, hogy a szerelem felé vezeto út nem mindig egyenes.



Méret: 1.36 GB
Hossz: 1:36:09














Felváltva tölthető!