Sorsügynökség (The Adjustment Bureau)
Sorsügynökség
(The Adjustment Bureau)
 

színes, magyarul beszélo, amerikai thriller, 106 perc, 2010 

rendezo: George Nolfi
író: Philip K. Dick
forgatókönyvíró: George Nolfi
zeneszerzo: James Horner
operator: John Toll
producer: Bill Carraro, Michael Hackett, Chris Moore
vágó: Jay Rabinowitz

szereplo(k): 
Matt Damon (David Norris)
Emily Blunt (Elise Sellas)
Shohreh Aghdashloo (Mrs. Norris)
John Slattery (Richardson)
Terence Stamp (Thompson)
Anthony Mackie (Harry)
Michael Kelly (Charlie Traynor)
Anthony Ruivivar (McCrady)

szinkronhang: 
Stohl András
Pálmai Anna
Széles Tamás
Dunai Tamás
Barabás Kiss Zoltán
Szersén GyulaMi irányítjuk a sorsunkat, vagy láthatatlan erok manipulálnak? Matt Damon ebben a thrillerben egy olyan embert alakít, aki bepillant a jövobe, amit a végzet szánt neki, és rájön, hogy valami mást akar. Ahhoz, hogy ezt elérje, a nyomába kell erednie az egyetlen nonek, akit valaha szeretett, a modern New York utcáin és utcái alatt.
David Norris, az ambiciózus politikus egy hajszálra van attól, hogy bekerüljön a szenátusba, amikor megismerkedik a gyönyöru balett-táncossal, Elise Sellasszal. Ez a no senkihez sem fogható. Csakhogy amint David ráébred, hogy beleszeretett a lányba, titokzatos erok fognak össze, hogy távol tartsák egymástól a két embert.
David megtudja, hogy a sors ügynökeivel szállt szembe, mégpedig a Helyreigazító Iroda embereivel, akik minden tolük telhetot megtesznek, hogy megakadályozzák David és Elise együttlétét. Ilyen túlerovel szemben David két dolgot tehet: vagy lemond a lányról, és elfogadja a számára elrendelt utat vagy kockára tesz mindent, hogy szembe szálljon a sorssal, és együtt legyen a lánnyal.Méret: 702.12 MB
Hossz: 1:45:36Felváltva tölthető!