Winx Klub - A mozifilm: Az elveszett királyság titka (Winx club - Il Segreto Del Regno Perduto/Winx Club: The Secret of the Lost Kingdom)szinkronos, olasz animációs film, 92 perc, 2007

rendezõ: Iginio Straffi
forgatókönyvíró: Iginio Straffi, Sean Molyneaux
zeneszerzõ: Paolo Baglio, Giovanni Cera, Angelo Poggi
producer: Iginio Straffi
executive producer: Joanne Lee

szereplõ(k): 
Letizia Ciampa (Bloom hangja)
Angela Galuppo (Bloom hangja)
Perla Liberatori (Stella hangja)
Erin Agostino
Chris Kent

A Mágikus Dimenzió Birodalmában volt egy lány, aki egyszer csak rájött, hogy õ tündér és egy hercegnõ. Onnantól kezdve az élete teljesen megváltozott, bártan kijelenthetõ, hogy tün-dérmesévé vált.

Kiderült, hogy Bloom eredetileg a Domino királyainak gyermeke, de örökbe fogadták. Bloomnak ki kell derítenie az igazságot a vér szerinti szüleirõl, ezért oldalán elválaszthatatlan barátaival, a Winx tagjaival útra kel az ismeretlen dimenzióba. A Winx és a Specialisták ve-szélyekkel teli kalandra készülnek, és hamarosan rájönnek, hogy a küldetés nem csupán Bloom szüleinek megtalálásáról szól, hanem ezen áll vagy bukik az egész mágikus birodalom sorsa.

Tizenhat évvel ezelõtt a Varázslatos Dimenzió leghatalmasabb varázslói önfeláldozó küzdelmet vívtak az abszolút gonosszal. Azonban a háborúnak nem lett vége. A birodalom sorsa most Bloom kezében van. Vajon sikerül-e Bloomnak, Florának, Stellának, Asihának, Musának és Tecnának gyõzedel-meskedni a rémálomba illõ szörnyetegek felett és megtalálni Domino utolsó királyát? Vajon meg tudják-e menteni az elveszett birodalmat, hogy Bloom Domino hercegnõjévé váljon? Csak rajtuk áll a Varázslatos Dimenzió sorsa.